2 jaar 1MinuteManager

gyuri-vergouw-1.JPGWeer terug op het thuishonk en deze week kan direct het tweejarig bestaan van het weblog ‘1minutemanager’ worden gevierd. Jaren die voorbijgevlogen lijken te zijn en die tot 310 artikelen en zo’n 700 inhoudelijk vaak zeer interessante reacties op de site hebben geleid. Tijd voor een korte reflectie, de stand van zaken en enkele gedachten over het komende jaar.

De laatste maanden zijn wellicht de drukste uit het bestaan van dit weblog geweest. Een geheel nieuwe vormgeving is daar het meeste debet aan geweest, want achter de schermen is hard gewerkt om de nieuwe techniek zo geruisloos mogelijk in te voeren. Tevens zijn vanuit eigen behoeften en gedachten de twee nieuwe rubrieken ‘ondernemerschap’ en ‘zingeving’ geopend en diat lijkt een schot in de roos te zijn geworden. Beide rubrieken worden zeer goed bezocht en de komende maanden zal ik met nieuwe energie de rubrieken kwalitatief zo optimaal mogelijk blijven invullen.

Dat 1minutemanager inmiddels veel gelezen wordt, blijkt wel uit de bezoekersanalyse. Oktober 2007 is nu al de meest bezochte maand ooit, met bijna 60.000 pageviews in deze maand alleen al. De cijfers voor de gerelateerde sites strafschop.nl en luchtgitaar.nl wijzen ook naar sterk naar boven, met voor de luchtgitaar-site groeicijfers van rond de 500% sinds maart dit jaar, maar 1minutemanager is en blijft zonder twijfel de meest succesvolle van de drie.

Op korte termijn zijn artikelen op 1minutemanager te verwachten over de reis door Zuid-Afrika en Namibie, nieuwe zingevingsartikelen, een boekrecensie van ‘Supercrunchers’, ervaringsartikelen over ondernemerschap, interviews en natuurlijk de lichtere kost van muziek en uitgaanstips.

Vanaf morgen weer volop nieuwe artikelen op de site, op naar de komende 2jaar. Het doel is en blijft 100.000 unieke lezers per maand. Veel leesplezier!

Gyuri Vergouw

1 thought on “2 jaar 1MinuteManager”

Willem Scheepers 16 jaar ago

Proficiat Gyuri!
& Keep on the Good Work! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *