Penalty-clinic van Professor Penalty®

Boek nu de unieke management en penalty clinics van Professor Penalty®. Leer om te gaan met druk en stress op het werk. Ontdek hoe performance management in de praktijk werkt. Verken de psychologie achter de penalty. Hoe creëert u een concrete en heldere missie en visie achter een dergelijke kritieke succesfactor? Zie, dat ook strafschoppen nemen een team inspanning vereist!

Sinds 2001 worden door Gyuri Vergouw, auteur van diverse managementboeken en van het veelgeprezen ‘De Strafschop, zoektocht naar de ultieme penalty’, seminars, trainingen en lezingen gegeven in binnen- en buitenland.

De Professor Penalty bijeenkomst:

– een actieve dag met concrete management inhoud, die direct toepasbaar is op het werk;

– op professionele manier gepresenteerd met passie en enthousiasme door zeer ervaren spreker (> 3.000 lezingen en trainingen);

– met vele mogelijkheden in te spelen op de actualiteit of op uw specifieke situatie;

– in de Nederlandse taal, of in het Engels of Duits. Met unieke mogelijkheden in De Kuip (Rotterdam), het Olympisch Stadion of waar ook in Europa.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Gyuri Vergouw, sinds 2000 ook bekend als ‘Professor Penalty’(De Morgen/Barend & Van Dorp). Hij is een ervaren en bekende consultant en auteur van zes succesvolle boeken (drie in top 20 Managementboek), honderden managementartikelen, en tevens hoofdredacteur van Managementsite.nl. In 2007 ontving hij de Professionaliseringsprijs van de Vrije Universiteit voor zijn blijvende bijdrage aan het adviesvak in Nederland. Meer dan 500 media optredens volgden sinds het verschijnen van De Strafschop, onder meer bij Business News Radio, Goedemorgen Nederland (Radio en TV), Editie.nl, Barend & Van Dorp, Studio Sport, Radio 1,2,3,4 en 6, Teletekst, Channel 4 en ITV (UK), Daily Star of Scotland (Schotland), Atac (Roe), Svenska Dagbladet (Zwe), De Telegraaf, De Volkskrant, NRC, AD, PZC, Het laatste nieuws (B), De Morgen (B), P-magazine (B) en vele, vele anderen.

‘Professor Penalty was een groot succes, managers die jonge starters coachen wisten hen naar een fantastische score te begeleiden. Inhoud en plezier in perfecte harmonie’. Arne Karte; Corus/Tata Steel

‘Het houdt de natie bezig, maar Gyuri Vergouw geeft in zijn boek De Strafschop overal antwoord op’. Voetbal International

‘Het lezen van het boek De Strafschop van Vergouw zou alle internationals verplicht moeten worden gesteld. Vergouw geeft talrijke tips’. De Volkskrant

Onderstaand kunt u de brochure downloaden.

brochure Professor Penalty

U kunt direct contact opnemen met Professor penalty/Gyuri Vergouw via deze site (contact button) of via vergouw(apestaartje)vergouw.com.

3 thoughts on “Penalty-clinic van Professor Penalty®”

Gyuri 10 jaar ago

Vandaag te beluisteren in Langs de Lijn, Radio 1, tussen 22-23 uur over de strafschoppen van 2000!

Gyuri 10 jaar ago

De link naar het programma:
A.s maandag tussen +/- 13.00-13.30 ben ik te beluisteren bij BNR-nieuwsradio, over leiderschapskwaliteiten van bondscoach Van Marwijk: bijgaand de link naar het interview van vandaag:
http://www.bnr.nl/programma/bnrzakendoenmet/469827-1206/zakendoen-met-vastgoed-griekenland-en-oranje

Gyuri 10 jaar ago

Morgen, dinsdag 26 juni bij Radio 1 journaal, ergens tussen 08.30 en 09.00; Afgelopen zaterdag bij Avro Radio 1 Sportzomer, ergens kort na 13.50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *