Een briljant nieuw produkt voor vrouwen

VIP-Bag, briljant voor vrouwen, onbegrijpelijk voor mannen

VIP-Bag, briljant voor vrouwen, onbegrijpelijk voor mannen

Er zijn van die producten die zo voor de hand liggen, dat je jezelf wel voor de kop kunt slaan dat je ze niet zelf hebt bedacht. Maar wat ik onlangs voor een aantal verjaardagen heb aangeschaft, en met groot succes is ontvangen, dat slaat alles. De VIP-bag, waarbij VIP staat voor Very Intelligent Pocket. Een tas voor in een tas. Voor mannen een onbegrijpelijk product. Voor vrouwen de ideale oplossing voor een nijpend probleem. Ik ga het u, als man, dat dan weer wel, proberen uit te leggen. 

De VIP-bag is een innovatie van het Franse bedrijf Tintamar, dat hiermee blijkbaar een gouden product in handen heeft, want er zijn inmiddels tientallen variaties. Ik ben het product tegengekomen in Lederwarenzaak Rivet, Van Baerlestraat 97, 1071 AV Amsterdam. Voor de kenners van Amsterdam op 30 meter van Café Wildschut. Ik kom daar wel eens, wetende dat de oprichter van Rivet ooit nog met mijn moeder heeft gewerkt bij de inmiddels ter ziele gegane lederwarenzaak en hofleverancier Verweegen en Kok in de Kalverstraat, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels is Rivet overgenomen door een nieuwe generatie en eigenaresse Marthe Ruijer bestiert de zaak inmiddels 25 jaar. Een prettige en mooie zaak die je het  succes van harte gunt.

Genoeg historisch besef, terug naar de Very Intelligent Pocket….wat doet deze VIP-bag nu wat andere tasjes e.d. niet kunnen? Wel het idee is simpel maar briljant. Vrouwen wisselen regelmatig van tas. Althans, dat is de premisse van dit product. Het is dan vervelend om alles keer op keer over te hevelen van tas naar tas en dus is het met de in bijna alle tassen passende VIP-bag mogelijk alle belangrijke zaken in één keer over te hevelen. De mobiele telefoon, sleutels, agenda, kaartjes, kleingeld, pilletjes en poedertjes, lipstick, nagelknippers, pleisters, noem maar op.

Het product is van tamelijk sterk materiaal gemaakt, kan tegen een stootje en blijft ook makkelijk schoon. Geen idee waar het van gemaakt is, maar leer is het in dit geval zeker niet. Toen ik het voor het eerst zag liggen werd mijn oog getrokken door de felle kleuren waarin de VIP-bags te koop zijn. Mijn eerste reactie was: ‘Wat een onzinnig product…dat moet ik direct eens kopen’. Zo’n 5 verjaardagen verder kan ik stellen dat het een succes is bij de vrouwen (hoewel er nu ook ‘mannenversies’ van te koop zijn).

Vrouwen vinden het inderdaad reuze handig om de spulletjes in één keer over te hevelen. Slim bedacht en blijkbaar een mooi succes voor de producent. Ik zou er nooit opgekomen zijn. U?

U kunt de producten via Rivet Lederwaren ook online bekijken en eventueel bestellen. Succes verzekerd bij de komende verjaardagen!

7 thoughts on “Een briljant nieuw produkt voor vrouwen”

Ronald 12 jaar ago

haha, echt vrouwen…
Ik zou ook eerlijk zeggen, wat een onzin product. Maarja dat zijn vrouwen he, die houden van onzinnige spulletjes.

Gyuri Vergouw 12 jaar ago

Ha Ronald, dit is dus een typische reaktie van mannen! Wij begrijpen het niet (zou de mannenversie goed verkopen), maar als het handig is, waarom niet. Ik ben in ieder geval jaloers op de bedenkers! vg Gyuri

Bigmans 12 jaar ago

Niet alleen voor vrouwen: mijn man wisselt ook regelmatig van tas en dat is net zo’n circus als het bij mij is….

Jessica 12 jaar ago

Voor mij niet nuttig, ik heb maar één tas. Ik zal wel geen echte vrouw zijn 😉

Karoline Wiegerink 12 jaar ago

‘handig’… maar what to do als de afmetingen van al die handtassen waar deze VIP bag in moet verdwijnen, verschillen (ik kan je vertellen dat de afwijkingen in vorm en omvang enorm kunnen zijn!)? dan wordt het alsnog een rotzooi….

Jan van Dijk 12 jaar ago

Mijn vrouw is gek op de VIP, ze heeft ook een BIB (Bag in Bag) een soort luxe variant in leer uitgevoerd en ne anders ingericht. moet wel zeggen dat het een boel tijd scheelt als ze besluit om net andere schoenen aan te doen en dan een andere tas nodig heeft. Goed idee, jammer dat we er niet zelf mee zijn gekomen.

Pieter de Graaf 12 jaar ago

Beste allemaal,

De BB (Bag in Bag) nieuw in Europa? Amai, de wijzen komen uit het oosten, uit de nieuwe economische orde. De BB bestaat hier al Jaaaaaren!
Niets nieuws onder de zon! Groetjes, Pieter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *